(iOS) State of Survival: The Joker Collaboration кодови бесконачних кључева
Feb 6, 2022 5:01:29 GMT 8
Post by meanippitahall on Feb 6, 2022 5:01:29 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачних кључева ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
Цоол Гаме
Хвала вам! Игра је већ добра исправка грешака! Само се надам да имате месечни пакет као и друге игре (нпр. баттле пасс, старлигхт) који садржи 1 скин насеље, плазму, главни зупчаник, тако да остали играчи који покушавају да сустигну другог играча. Нека држава постаје мртва јер други играчи немају времена да се ојачају.
Играо 2 године и сада не могу ни да учествујем у догађајима. Ограничени број места на некима, а када се догоди догађај као што је Цапитал Цласх, он се дешава у 4 ујутро за оне у САД. То онемогућава такмичење без плаћања великих $$$.
Играм ову игру већ неко време и уживам у њој. Једини пад је то што морате да трошите новац ако желите да брзо постанете јаки..
Шта сте урадили после азириња не могу да уђем у игрицу а напали ми град и прошли кроз ограду
Ок игра !!!
Заиста добра игра за преживљавање, која вас учи основама игре. Прилично је цоол што је Џокер део приче у овом тренутку.
Не могу да инсталирам ново ажурирање, можете ли да проверите у чему је проблем што играм ову игру скоро 2 године, управо сада није успело да инсталира нову исправку
Ову игру играм више од 2 године. Прва игра на коју сам икад потрошио новац (иако мало у поређењу са осталима), ово је било у реду до последњег прекида сервера што је значило да нисам могао да се пријавим и тако сам изгубио све (3 милиона војника и 3 милијарде ресурса). Контактирао сам корисничку подршку пре 2 дана, још увек немам одговора. Осим ако не планирате да потрошите хиљаде у игрици, ја бих то избегао.
Програмери не одговарају на повратне информације заједнице да би направили неопходна побољшања како би играчи/државе остали живи. Превише њих одустаје и одустаје
Одлицно, за мало
цоол игрица
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strategi lavc
нисам задовољан новим ажурирањем и недостатком убрзања ..!
У реду је. После неког времена се осећа као да се понавља. Дефинитивно плаћа за победу
Не трудите се осим ако нећете потрошити стотине долара. Провешћете време и можда мало новца на изградњу ваше базе, фармских ресурса и обучавања трупа... А онда ће имати државни рат у који ће сви надмоћни играчи ући и збрисати вас до краја, трошећи сво то време и новац. Ако контактирате подршку да бисте дали повратне информације: „Жао нам је што се тако осећате“, али могао бих да потрошим стотине $$$ да вратим своје трупе и ресурсе! Уреди: погледајте одговор...
Ово је сјајно са рефренцијом ходајућих мртваца
Ф2п игра, али и даље п2в. Нема чак ни пристојности да одвоји базу играча. Такође, да бисте били јаки и довољно јаки да победите, мораћете да потрошите стотине ако не и хиљаде $$$ сваког месеца. СВАКОГ МЕСЕЦА. Игра је замка или губљење времена. Нисам ни дошао до глупих проблема и грешака у игри. Нова грешка или проблем се појављује сваке недеље или сваке друге недеље. Уштедите свој новац и време. Остао сам само бц од људи које сам упознао на мрежи
Ово је једина апликација за игре коју нисам покушао да деинсталирам на свом мобилном телефону. Забавно је играти посебно ако имате пријатеље у истој држави. Морате бити стрпљиви у погледу побољшања ваших трупа, штаба и зграда. Забави се!!
State of Survival: The Joker Collaboration Стратегије nkwi
Ово је много боље него што сам очекивао. Свиђа ми се!
Одлична игра, не могу рећи много више. Уреди, подршка ми је тражила још звездица. Рекао сам сјајна игра, није невероватна. Ви додајете ажурирања, ја ћу додати звездице
Чини се да једна од бољих оваквих игара напредује прилично брзо.
Све у свему, волим ову игру, једну од ретких коју заправо држим на свом телефону. Међутим, Бецца је и даље 100 фрагмената, након што је добила обавештење путем поште у игрици да су програмери схватили да је 100 превише и да су то адресирали. Да не спомињем недостижне хероје, волео бих да постоји начин да се пробије до свих хероја. Као оно што су урадили са Мартом или Дарилом. Такође 100.000 за 1 Бецца фрагмент?!?! Дакле, након око 10 милиона сребра у савезу, можда ћете добити Беццу. Једноставне поправке за програмере
Добро, наравно
Уживам у овој игри. Да, али количина новца која је потребна да би био чак и само просечан играч је смешна. Плазма, херојска опрема, главна опрема, значке коштају превише и веома их је тешко добити као бесплатног играча, тако да сте заувек слабић за велике потрошаче. То је заиста П2В игра а не Ф2П пријатељска. Сталне надоградње отежавају поновно сустизање осим ако не платите, фрагменти хероја за златне хероје одузимају превише новца и биоса. Скоро сам остао без речи, али генерално добра игра ако сте вољни да потрошите.
као и сви остали тамо, очекујте да ћете потрошити новац да бисте остали конкурентни... Бесплатна игра се може учинити, али захтева велико знање о овим играма и пуно слободног времена.
После 2-3 месеца играња максимално ћете имати све бесплатне хероје, али ћете наставити да добијате њихове фрагменте, значке и књиге вештина које су бескорисне. Писати програмерима о овом проблему је бесмислено и одвешће вас у ћорсокак уз коментар да дају све од себе да игра буде занимљива. Ако не планирате да потрошите озбиљну количину новца да бисте били конкурентни, избегавајте ову игру
The Cook - 3D Cooking Game Ajanviete pqgi
ЗАШТО штитови попут 24 сата или 3 дана нису доступни у продавници савеза? ЗАШТО је само неколико ствари доступно? Да ли заиста тражите новац? Зашто не ставити појачање напада, одбрану, додатне трупе? Игра је тако ограничена. Добро за оне играче само са новцем. Буде фер!!
Веома сложена игра. Увек учи. Свака држава зависи од тога како су закони постављени или нису. Безаконо стање није добро. Као у стварном животу. Игра је добро осмишљена. Програмери су урадили добар посао
добро
Баш као сукоб кланова, али мало јефтине анимације
Није лоше
Играм ову игру већ неко време и сматрам да је ова игра лака за играње. Све док сте вољни да много читате. Игра има сјајну причу. Ако сте у журби. Пропустићете много посла. Коју ћете на крају покупити лол Закључак, то је одлична игра, играчи су одлични. Дефинитивно би вам се допало! АЖУРИРАЊЕ! : Навикао сам се на читање у игрици и ухватио се лол игра је одлична! То је забавна опуштајућа игра. Дефинитивно вреди покушати.
Исто је и са другим проблемима, чак и ако имате милион војника и ако сте П3 када вас је напао П6 до П8 са само соло марш нападом који има само 160к+ трупа, губите 30к+ трупа док је нападач само ранио, напао ме неколико пута тако што је исти играч тада изгубио 250.000 војника плус 500.000 ангажовања док је нападач изгубио само 28.000 и 50.000 рањених, моја одбрана насеља нема пара са соло маршом? лол, тако неправедно! пре него што сам трошио, али сада сам схватио да није вредно тога