Post by meanippitahall on Feb 6, 2022 5:22:46 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Ama iki kere yükledim olmuşyo ve temizlik yapıyo onun için silip yüklüyorum
Bu oyunu çok seviyorum oynaması çok eğlenceli Çok iyi arkadaşlar edindim ve çok güzel kıyafetleri var bu yüzden çok beğendim 😻
Lütfen yardım edin.... Haegin bu oyun bende çalışmıyor, internet bağlantısı diyor ve oyun içinde arabelleğe almaya devam ediyor 1 saniye güzelce oynayamıyorum eski oyunu birlikte özlüyorum, daha önce yapmıyordu
gerçekten kötü çünkü cam köprüden atlamama izin vermiyorlar ve kırmızı ışık yeşil ışık yeşil ışıktayken bebek beni öldürdü, gecikmeli bir cihazınız varsa bu uygulamayı önermiyorum, lütfen bu hatayı düzeltin
Hayel etim gibi evler yok elmaz mahalle zortı
Bu oyunu seviyorum, favorilerimden biri. Ama güncellemede oynayacak daha çok oyun olacağını umuyordum ama siz yeni bir mağaza ve para birimi daha eklediniz. Lütfen daha fazla oyun ekleyin
Her şeyin gerçek parayla ödenmesi gerektiğini öğrendikten sonra güncellemeyle ilgili heyecanımı kaybettim.Orada istediğinizi irl para birimi harcamadan satın alamazsınız.Ayrıca tekne hızı da biraz meh, boşuna 400+ mücevher harcadı .Üzgünüm ama bu güncelleme çok hayal kırıklığı yarattı, yüksek bekliyordum ama neyse
Balık tutma pop quiz'inde birden çok kez doğru cevabı alamadığım için 24 saat balık avı yasaklandı, bu delice lol neden ilk etapta bir sınav var? Bu oyun çöp! Beni kızdırdı!! Şimdi bu yüzden balık tutmanın hiçbir eğlencesi yok!
Steam Remote Play Together Özelliğini Yayınladı!
SERBEST BIRAKMAK NEDEN BU KADAR ZOR... OYUN SAATİ KAMPA YAKIN... ATLAMAK VEYA İLK ENGELDEN KURTMAK DA ZOR... SONRA BIRAKMAK İSTEDİĞİNDE AŞAĞIYA DÜŞÜYORSUN... LASTİK... SONRA BİR DELİK VAR... BU OYUNU YAPMAMA GEREK YOK... KALBİMİ HASTA ETTİRİYOR 🙄😒🙄😒
güzel oyun ama...3 gün falan oldu bu oyunu hiç oynamadım ve bugün oyunu açtım ve beğendiğim gibi şimdi güncelleme gösterdi ve bantladım ve güncelledikten sonra şimdi tekrar güncelleme gösterdim ha gibi ama Sadece arıza olduğunu düşündüm ve tekrar bantladım ama şimdi tekrar tekrar güncelleme gösteriyordu ve telefonumu kapatıp tekrar açtım ve aynı şeyi gösteriyordu ŞİMDİ GÜNCELLE!!!!!!!! 😠
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Hava Durumu tzcy
Bir süre sonra gerçekten sıkıcı oluyor. Aslında yapabileceğiniz çok fazla şey var. İlk başta eğlenceli ama yapacak daha çok şey istemeye başlayacaksın. Gerçekten dikkatinizi çekecek şeyler. Oyunun şu anki ölçeğine göre, belki çocuklar için harika ama... yetişkinler için daha fazlasına ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Gerçekten eğlenceli uzun vadeli bir oyun olma potansiyeli var. Ancak şu anda görüyorum.
18.Ağu.2021 - Siz ve herkes için minyatür bir oyun alanı olan Play Together APK'da bol eğlence sizi bekliyor. Oyunu indirin ve şimdi katılın!
Her şey çok pahali yani sorunlu uçakla İngilizce yola gittiğim ve bir daha dönmedim tekrar bitirdim ama hafta sonralar arkadaşlarim bana küstü küsüce mesaj yazıyorum postadan ve bu çok mantiksiz telefona,bilgisayar ve tablet vardi biz mesajlaşıyoruz ve bu kötü bir örnek yani onla git yüz yüze mesaj yazıyorum konuşun ve balikimizde yine ayni balik geliyor ve olta eskidiği için para istiyor bizde balik tutayız diye bedava oyuna gelmezken bunlar için reklamlarımızı izliyoruz bunlari düz
Ben acamadım oyuzden 1 hafta oynayamadım
Play Together Dažādas spēles hecg
İyi oyun eğer zenginsen, değilsen zahmet etmem. Zenginler krallar gibi yaşar, geri kalanımız gerçekten çok çalışır ve karşılığında neredeyse hiçbir şey almaz. Her şey çok pahalı ve her zaman çok fazla bakım var. Kağıt kimliği üzerinde bu oyunu seviyorum ama bu bir para kapma hayal kırıklığına uğrattı.
Güzel oyunlar ama 1 yıldız veriyorum çünkü yanlışlıkla geri tıkladığımızda bu oyun başlıyor 🙄 ve sonsuz kulede zirveye ulaştığımızda bize düşüyorlar diğer mengeneyi sevmiyorum Badu okok biraz kötü 😡😡
Play Together oyunu android telefon oyunu. ... There's all kinds of costumes in “Play Together”! You can become a duck, clown, astronaut,
Sıkı çalışma ve getirisi yok. Bu arada, oyuncuları kazanmak için ödeme tüm panoların başında gelir. Oyuncuları kazanma oyunu tamamen terk edildi ve oyunun eğlencesini öldürdü. Bir hafta boyunca her gün çalışabilirsiniz ve yine de fazla bir şey almaya gücünüz yetmez. Çoğu görev 50 ödüyor, bu oyunda 300'ün altında bir şey yok (en azından mobilya açısından) Her güncelleme oyunu neredeyse oynanamaz hale getiriyor. Bu oyun için çok az sabrım kaldı, uzun süre oynadığım için gösterilecek hiçbir şey yok çünkü çok haksız fiyatlı
Bu oyunu seviyorum ama bazı insanlar özel olarak kötü sözler iletiyor ve buna cevap veremiyoruz ve hatalar 1. ne zaman çok istesem mesajları silmek olmayacak
Gerçek bir eğlenceli oyun! Bazıları bana Roblox'un beni evlat edin oyununu hatırlatıyor. Okula gidebilir, evcil hayvan besleyebilir, onları yumurtadan, balıktan, mini oyunlardan yetiştirebilir, görevler yapabilir, partiler için diğer kullanıcıların evlerine gidebilirsiniz. Obby kursları, kamp alanı, binebileceğiniz bir otobüs, arabalar, işler var. Bu şeylerden herhangi biriyle ilgileniyorsanız, bir göz atın! Bu oyunu şiddetle tavsiye ederim!
Play Together Vabaajamängud hxs
İlk birkaç ay harika bir oyundur, balık yakalarsınız, avatarınızı değiştirmek için para kazanırsınız, evinizi değiştirirsiniz ve ÇOK daha fazlası. Ancak bir süre sonra oyunu oynamanın bir anlamı kalmıyor çünkü gerçekten yap diyecek bir şey kalmıyor. Ben de evime gitmeye çalıştığımda bir hatam var, sokaklar dolu diyor, aksaklıklar ve bana 20 küçük ekran gibi bir görüntü veriyor, kaybolduğunda bir duvarın içindeyim, yani yapabilirim dışarı çıkma.
güzel
Şimdi bakcam iyi bi oyundur herelde
BU OYUN ÇOK MUHTEŞEM OLDU HEMEN OYNAYACAĞIM, BUGÜNE KADAR EN İYİ OYUN!. Bir şey, oyuna katıldığımda haberlerle başlıyor ve 20 veya 10 gün sonra her zaman güncellemelere ihtiyacı var.𝑡ℎ𝑎𝑛𝑘 𝑢 𝑓𝑜𝑟 𝑟𝑒𝑎𝑑𝑖𝑛𝑔 ℎ𝑎𝑣𝑒 𝑎 𝑛𝑖𝑐𝑒 𝑑𝑎𝑦
Geçen sene indirmiştim çok eğlenceliydi ama maalesef sildim. Birkaç gün önce tekrar indirdim ama durmadan durduğu için oynayamıyorum. İnternetimde, depolamada veya başka bir şeyde yanlış bir şey yok. lütfen bunu düzelt
ÜLKEMİZİN VE KARADENİZ'İN EN BÜYÜK GAZ KEŞFİNE İLK ...
Maalesef oyuna kaç kere satmakta tekrarda, internet hatası verip denememi söyledi. Ne yazık ki hiç bir şekilde giremedim. Bu hatanın başarıyı çok ister, harika bir oyun oynayabilir. Geliştiricilere de iyi günler dilerim.
Lütfen bu yorumu okuyun rica ediyorum sadece 3 yıldız veriyorum çünkü oyunda bazı sorunlar oluyor bazen ekrana dönmemiz gerekiyor 1 yıldız bu sebepten kestim ve ikincisi bu oyunu uzun zamandır oynuyorum şimdi almaya başladı sıkıldım 😴 yeni güncellemeler var ama güncellemelerden sonra her gün oyun oynamak daha da sıkıcı hale getiriyor başka bir yıldızı kestim oyunda yapacak bazı fikirlerim var 1. grafik kalitesi 2. evcil hayvan yumurtaları gibi bir evlat edinme yeri senin de yapabileceğin bir yer bebeğim yumurta ve güzel
Bence bu oyun baya "PK XD"ye benziyor. Mutlaka deneyin.
Sizlerin sadece işinizi yaptığınızı ve daha fazla para kazanmak istediğinizi anlıyorum. Ancak oyununuz artık pek çok yeni öğeyle daha az zevkli, ancak bu yeni öğelerin çoğu gerçek "para" gerektiriyor. Bu altın külçeler özellikle bizimki gibi bir ülke için çok pahalı, en azından fiyatı düşürüyor. Ve bir şey daha var, iki arkadaşımın hesabı sebepsiz yere banlandı. Oyunun hiçbir kuralını ihlal etmediler. Birini banlamadan önce bunu gözden geçirmelisiniz.
bu oyun çok güzel şeyler var anlatamam çok eğlenceli
Play Together Fritidsspill sny
Ben bu oyunu favori ama Türkçe seçeneğim benim tüm oyunlarım Türkçe
Play Together oyunu - Oyun Extra
Kesinlikle hiçbir talimatı olmayan bir pop quiz'de "başarısız" olduğu için balık tutması yasaklandı. Bu "özellik", aksi takdirde iyi bir oyunu mahveder
Umarım gelecekte vr ve ar konseptini uyarlarsınız ve bu oyunu daha şaşırtıcı ama aynı şehir, tasarım ve konseptle yeniden yaratırsınız. Ar ve vr'de yarı gerçekçi ama aynı karikatürize tasarım gibi.
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama mini oyunlar gerçekten eğlenceli ve oyuncumu çocukken tasarlıyorum
Lütfen sorabilir miyim ben kelimeme nasıl kelime yazabilirim kitty yazmaya uygunsuz söylüyor sorabilir miyim acaba kediler hangi dilde küfür anlamına geliyor !!!! Ya birde karakter kullanırım bu bir şey lütfen cevap vermem sizin oyununuzu seçmeyi benimsiyor muyum?
Gerçekten çok güzel ve zevkli bir oyun. Oynadığım en iyilerden biri! Çok oyunculu bir oyun arıyordum ve mevcut en iyi seçenek bu! Ben de PKXD oynadım ama bence bu daha iyi. Oynadıktan sonra neden bu kadar çok sevildiğini kesinlikle anlayacaksınız. Bakımı şimdiye kadar benim için hiç sorun olmadı. Ayrıca, sadece filizlenme noktaları için almak yerine, istemediğimiz eşyaları satmak için bir seçenek eklemeleri gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak sunabileceği çok şey var. Oynayın❤
Yani aşk ama ğı bir zaman zım aldım da ileri gidemedim ve hep oyun da yeniliyor sükut geym in deki bebek şar kı sı ol sun hiçkimse se An lâ mı Yo bazı bide ben! Bazen zor iler liyo oynat ma yeri a!
Play Together Casual guoi
Bu oyun harika ama çok pahalı şeyler var ve satın alamam! 😟. Bu yüzden oyunun yapımcısından işleri ucuza getirmesini rica ediyorum 😐
Play Together Oynamaya Yeni Başlayanlar İçin İpuçları
Bişey hakkında bilgim yok
Oyun çok eğlenceli, düşen adamları seviyorsanız bunu da sevmiş olmalısınız. Umarım evlerde (benzin istasyonu, itfaiye istasyonu, hastane vb. içeren) daha fazla cazibe vardır, böylece insanlar plazada çok fazla takılmazlar. Genel olarak iyi iş, belki bu reklam hatasını düzeltin, bazen yarı zamanlı ödüllerimi ikiye katlamayı denediğimde yüklenemiyor