Post by ambormimaho on Feb 19, 2022 23:17:21 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristaller kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Birkaç gün önce yeterince ilginç başladı, ancak şimdi ilerlemede neredeyse durma noktasına geldi. Seviye 9'um, en yüksek botlarım lv 10. Kazanılan deneyim savaşlarla orantılı değil. Kasten daha güçlü düşmanlarla dövüşleri seçiyorum, ancak karşılığında çok az XP kazanıyorum. Tekneyi güncellemek için aşamalı bir savaşı tamamlayamam. Birkaç kez denedim, sonra yine bir saat beklemeniz gerekiyor. Bunu daha ne kadar tutacağımdan emin değilim.
Dürüst olmak gerekirse harika bir oyun. çevrimdışı oynanabilir. tüm yol boyunca 5 yıldız! 😆🔥🔥
Oyun daha yüksek seviyelerde bir eziyet haline gelir. Görevler tekrarlayıcıdır. Daha yüksek seviyeli botlara sahip rakiplerle eşleşmeler adil değil. Başlangıçta harika bir oyundu. Çok kötü, p2w özelliği oyunun sonlarında ortaya çıktı.
İnanılmaz, oyunu beğendim ve karakteri nasıl özelleştirebileceğimizi seviyorum. Bu oyundan çok keyif alıyorum ama bir önerim var roket atarken ekrana titreşim ve kamera yakınlaştırma seçeneği ekleyebilir misiniz ayrıca gece ve gündüz gibi zaman ekleyebilir misiniz
Her şeyden önce 1 yıldız puanı alıyorsunuz çünkü oyundaki bazı sorunlar, İncelememi silmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Hadi beyler bundan daha iyisini yapabilirsiniz.
İyi oyun! Geliştiricinin tasarlamak için harcadığı çabayı, ardından oyunu fark edebilirsiniz! Her botun bir amacı vardır ve farklı durumlarla başa çıkmak için farklı bot kombinasyonlarına ihtiyacınız vardır! Oyunda ilerlemek için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor, ancak hayatınızı etkileyecek kadar fazla değil. Şimdiye kadar oynadığım en iyi mobil oyunlardan biri.
kendini oyun oynattırıyor..
Bu tür oyunlar hakkında gerçekten hype anlamıyorum. Yenilikçi değil ve çok gereksiz. Kontroller, grafikler ve müzikler harika. Sadece oyunun kendisi çok yaygın bir tema/fikir üzerinde başka bir yinelemedir.
Botworld kesinlikle günlük etkinliklerimde yer alıyor!! Ya 3 yaşındaki kızıma bakıyorum, işe gidiyorum ya da Botworld oynuyorum. Hayat kelimenin tam anlamıyla daha iyi olamazdı çünkü Botworld, zihnimin gerçeklikten uzaklaşmak için gittiği tam bir kaçış yolu. Karakterler, grafikler, düşmanlar, görevler, yükseltmeler; Botworld kesinlikle oynamak için en iyi 5 oyunum arasında yer alıyor!
Bu oyun çok eğlenceli! Daha çok Pokemon gibi ama onun başka bir versiyonu. Açık bir dünyada artıkları toplayarak değil, kendinizinkini inşa edeceksiniz. Eşsiz grafikler, performans ve büyük olasılıkla harika bir oyun. Umarım oyununuz daha fazla özellik ekler ve bir gün ünlü bir oyun olur. 5 Yıldızı hak ediyorsun.
Eğlenceli oyun ama ilerlemeyi nasıl geri yükleyebilirim, oyunu yeni telefonuma aldım ve bir nedenden dolayı tüm ilerlememi nasıl kaybettim?
ボットワールド アドベンチャー ロールプレイング ejf
Oyun neşe ve güzel ama genel olarak tartışmaye çok sıkıcı. daha fazla güzel bir deneyim sunabilirsiniz.
Başlangıçta bu 5 yıldızı verdim çünkü oyunun nasıl göründüğünü ve haritaları keşfetmeyi gerçekten çok seviyorum. Ana hikaye arayışı ilginç ve reklamlardan kaçınmak için küçük bir miktar ödemek kolaydır. Seviye atlama hızı adil. Ama sürekli olarak sıkıcı ve stresli olan hemen hemen aynı savaşta savaşmanız gerekiyor ve sözleşmeler son derece hızlı bir şekilde tekrarlanıyor. Otomatik savaş kullanırken bile, savaşlar, oyunun eğlenceli bir parçası değil, katlanılması gereken bir kesintidir. Bize hurda kazanmanın başka bir yolunu verin, lütfen!
Güzel oyun. Tek dezavantajı enerji sınırından dolayı ilerleyemem.
Botları yükseltme ve oyunda ilerleme yeteneği ciddi şekilde kısıtlanana kadar yaklaşık bir hafta boyunca eğlenceliydi. Daha yüksek seviyeli botları yükseltmek ve tehlikeli bölgeye daha sık seyahat etmek daha kolay olsaydı bu oyun daha iyi olurdu. Çok uzun süre aynı noktada sıkışıp kaldım. artık eğlenceli değil
Mystery Tales 4 f2p ጀብዱ ptd
Evet, başlarda eğlenceliydi. Ama oynanış o kadar kendini tekrar ediyor ki haritalarda gezinmekten keyif bile alamıyorsunuz çünkü haydutlar ve vahşi doğa sizi saçma sapan bir şekilde kovalayacak. Hala iyi, sadece kolayca yoruldum. Belki.
Maalesef yaşadığım çökmeler nedeniyle bu oyunu kaldırmak zorunda kaldım. Şu anda cihazımda oynatılamıyor, belki birkaç ay içinde tekrar deneyeceğim.
Oyun harika ancak, her zaman uygulama kapanma sorunu yaşıyorum ve oyuna giriş yapamıyorum ve otomatik olarak çıkamıyorum ...
Büyük bir potansiyeli var ama aksaklıklar deneyimi mahvediyor. Bir dövüşten hemen önce oyunu kapattım ve şimdi ekran çalışmıyor, bu yüzden kaldırmam gerekiyor. Ayrıca, varlıkların çıplak, çarpık görünmesine veya hiç görünmemesine neden olan bir aksaklık vardır. İyi bir fikir kötü uygulandı.
Oyun güzel ama bir aradan sonra açılmamaya başladı. Öne çıkması için rastgele hxhsjsbwvwjwksbwksjjsjaajkakajwjwksksjwbbsjwksjsbsbxjsjjwksjwksjksksbskskbwksksjwodjxjisjsksjsjskjsksodjdkskshx9djwjejwj
eğleniyorum ama sayfanın bir veya iki saat sonra kaçınılmaz olduğunu hissedebiliyorum
Bu oyunu oynarken gerçekten eğlenmek. Ancak görevler sınırlıdır.
Avantaj bilgisayara gider. Size kilitli alanlara görevler verir.
Botworld Adventure ভূমিকা নিয়ে খেলা lyu
Bir süre sonra sürekli aynı şey. Görev al, bitir. Görevlerde aynı.
güzel oyun ama giriş berbat
İyi oyun, karakterler arasında bazı iyi diyalog seçenekleri var. Oyun, tekneyi yükseltmek için çok fazla öğütme gerektirse de (farklı mekanikler, modlar, konumlar vb. gibi farklı şeylere erişmenizi sağlayan şey). 5. bölgeye girmek için tekneyi 12. seviyeye yükseltmem gerekiyor. Şu anki lvl'm 9. Tekneyi yükseltmek için malzeme almak ve belirli görevleri tamamlamak gibi belirli gereksinimler var. Her ikisinden bazılarını tamamlamak diğerlerinden daha zordur. TDLR eziyet dışında iyi bir oyun
Botworld Adventure Rol ijro etiladigan jzr
Şimdiye kadar gördüğüm en havalı mobil oyunlardan biri) Harika tasarım, ilginç oyun, iyi yağmacı-savaşçı
Üst düzey dolandırıcılık. Her şey için para. Biraz ödemeyi umursamadım. Oldukça ödedi. Bu bir utanç. İyi bir oyun olurdu. yapma.
Grafikler, ses, oynanış ve performans açısından her şey iyi ve güzel, işe alınan acemi botun neden AI exp almadığının tek bir şey dışında, notlar alabilirler ama AI exp bu oyunun tek sorunu bu gerçekten hayal kırıklığı yaratamaz, ancak genel olarak bu oyun çok ilginç ve bağımlılık yapıyor ben bu sorunu nasıl düşünebilirsiniz.
Harika fikir, bazı iyileştirmeler gerekiyor, ilk düşman bazen sizi sonsuza kadar takip edecek ve ayrıca arenadaki AI genellikle hile yapacak ve kazanmayı imkansız kılan tüm yetenekleri spam yapacak.
İyi bir araya getirilmiş bir oyun - iyi grafikler ve kontroller - ancak botlarınız 20. seviyeye ulaştığında destansı özü elde etmek oynanabilirliği ciddi şekilde sınırlandırıyor, tehlikeli bölgede 20 saatlik zamanlayıcı yetersiz, ayrıca epik güçlendiricilerin tüm faydaları korkunç. Her bota özel destansı özü elde etmek için buluşma şartı verseniz mantıklı olurdu - özünden 1 tane elde etmek için söz konusu botun X sayısını öldürmek gibi. Sözleşme tamamlama/arena eşiği ödülleri aracılığıyla değerli taşlar elde etmemize izin verin.
harika oyun
Çok rahat, istediğiniz zaman girip çıkabilirsiniz. Kontroller ve sistemler basit ve alınması kolaydır. Genel olarak öğrenmesi çok hızlı ve bağımlılık yapan bir oyun.
Gereksiz dur.
Çizgi film grafikleri ve çok sayıda bot içeren çok iyi bir oyun Hikayesi ve birçok yan görevi olan çok iyi geliştirilmiş bir başlangıç oyunudur. Genelde yorum yazmam ama bu oyuna yorum yazmam gerekiyor 🙂 Bu bir "KAZANMAK İÇİN ÖDE" oyunu değil, Yapabilseydim bu oyuna 100 yıldız verirdim 💖. Herkesin bu oyunu indirmesini ve profesyonel bir Bot ustası olmasını tercih ederim 😃😃
Düşman seviyesini ayarlayamıyorum
Bir şekilde mevcut hesabıma giriş yapamıyorum. Google hesabımı oyuna bağlamadım ama bu geceye kadar iyi oynuyordum. Bunu düzeltmenin bir yolu olduğunu umuyor musunuz? Oyunu seviyorum btw.
Arkadaşlarımla oynamak istiyorum ama bu oyun online açık değil
Son bir haftadır oyunu seviyordum. Grafikler güzel ve oyun çok çekici. Ne yazık ki, kesinlikle hiçbir sebep olmadan bu sabah uyandım ve oyun tüm verilerimi kaybetti. Google Play'e giriş yapmamıştım (ki bu benim hatam), ancak tüm ilerlememi kaybettim ve bir daha baştan oynamayacağım. Umarım başka kimse bunu yaşamaz, çünkü hala çok eğlenceli bir oyundur. Destek ekibi verilerimi geri yüklememe yardımcı olabilirse incelemeyi 5/5 olarak değiştireceğim.
İlk başta eğlenceliydi ama sonra kendimi daha fazla savaşta buldum, bu yüzden yükseltmem gerekenleri alamıyorum, bu yüzden sıkışıp kaldım. Zoru severim ama çok zorlayıcı sadece gereksiz ve eğlenceli değil. O yüzden sileceğim.
çöp oyunlarına büyük bir değişiklik! hikaye, çok oyunculu, ilerleme hepsini aldı
Her açtığımda, telefonumu geciktiriyor ve oyun çalışmıyor
Robotlarla Pokemon gibi geliyor! Savaşlar genellikle çok uzun sürmese de sıkıcı olmaktan başka bir şey değiller, rougelite ganimet koşusu onu güzelce birleştiriyor! Beni sürekli reklam bombardımanına tutmuyor, izlemeyi tercih ettiğim reklamlar bana çok fayda sağlıyor. Bu oyunla ilgili tek sorunum, çevrimiçiyken yaşadığım önemli gecikme, bazen tamamen kilitleniyor gibi hissediyorum. Ancak uçak modunda, oyunu tüm performans seçenekleri etkinken çalıştırabilirim. Sırada ne olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum!
Dürüst olmak gerekirse, oynadığım en iyi mobil oyunlardan biri. Dünya çok büyük ve grafikler oyunun ne olduğu için oldukça iyi görünüyor. Oyun çok yavaş ilerliyor ama kazanmak imkansız ya da paralı görünmüyor. Taktik yönü, farklı bot kombinasyonlarıyla oynamak oldukça ilginç ve eğlenceli. Ve bu oyunun bir "enerji" sistemi olmasına rağmen, dünyada o kadar çok gezi yapabilirsiniz ki sanki bir tane varmış gibi görünmüyor. Sonuçta bu oyun zaman öldürmek için harika bir yol.
Çevrimdışıyken çok hatalı. Oynamak neredeyse imkansız.