(iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing krāpj ģeneratoru dārgakmeņus
Feb 19, 2022 23:47:41 GMT 8
Post by ambormimaho on Feb 19, 2022 23:47:41 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratoru dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
laba grafika, lieliska kontrole un ļoti aizraujoša
Es ieteiktu to mazliet jautrāk un labāk nekā priekšvēsture
Jaunie līmeņi, pat ja es pārspēju laiku, kad tas netiek atbloķēts, man bija jāiztērē 10 tūkstoši, lai atbloķētu Es gribu atgūt savus dimantus
Es sacentos līdz 48. līmenim, un tajā ir norādīts, ka man ir nepieciešams pilnīgs 48. līmenis, lai atbloķētu 49. līmeni. Esmu to izdarījis ar ātrāko laiku savā grupā un 49. līmenis atsakās atbloķēt. Esmu pārliecināts, ka tā ir kļūda, bet tagad esmu iestrēdzis un nespēju progresēt spēlē.Spēle bija laba līdz 10 stundām, kad devos atvērt lietotni, tā apstājās uz pusi, kad ielādējās, es grasījos piešķirt 5 zvaigznes, bet ne tagad. Es piešķiršu 5 zvaigznes, ja kļūdas tiks novērstas. Es nevēlos atinstalēt spēli, jo man ir gandrīz visas automašīnas, bet es to darīšu, ja lietas netiks salabotas.
Man ir dažas idejas spēlei. Monētas, ko savācam pēc tam, kad esam maksimāli izmantojuši transportlīdzekli, ir jāpaliek, lai mēs varētu izmantot GT un SX savus transportlīdzekļus, un vēl viena ideja ir krāsot katru transportlīdzekli savādāk nekā citi. Man ir vēl vairāk ideju, ar kurām dalīšos vēlāk.
Jauka grafika un mehānika...
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Lenktynės kefm
Nepieciešams novērst avārijas problēmas
ok, bet maksā, lai uzvarētu spēli noteikti... lotta piebilst
Tas ir labi, bet monstru kravas automašīna ir pārāk dārga
School of Dragons Παιχνίδια ρόλων wgm
dienas gaismas aplaupīšana. pirkumi neparādās spēlē, bet nauda ir pazudusi. daudzi cilvēki ar šo problēmu. pārāk daudz papildinājumu. spēle tiek pārtraukta, kad tā šķiet. paaugstinās reitingu, ja tas tiks atrisināts. Epasts nosūtīts.
Ļoti grūti pārspēt izstrādātāju rezultātus, kas sasniegti pilnībā modernizētās automašīnās, kurām jums vēl nav piekļuves
Līdz 6. līmenim tas kļūst nepārspējams, sākoties sacīkstei. Tornado jūs apgāza, beidzot sacīkstes. NELEJUPIELĀDĒJIET! Tu esi ticis brīdināts.
Nevarēju atrast iespēju izslēgt īpaši kaitinošo mūziku... Ja tā ir, tad tas nav pietiekami skaidrs. Pēc dažām minūtēm atinstalēta.
kā atgūt vecos datus. Esmu savienojis spēli ar Facebook. transportlīdzekļu atjauninājumiem ir nepieciešams tik daudz monētu, ka jums burtiski jāspēlē 10 reizes, lai atjauninātu tikai vienu lietu no 5.
Ok spēle. Bet jūs nevarat panākt, lai transportlīdzekļi turpinātu darboties, ja vien neiztērējat naudu. Lai turpinātu dažus ierakstus, ir nepieciešams pilnīgs jauninājums un importēšana. Tātad, kādu laiku spēle ir jautra, bet jūs iestrēgsit, ja vien neiztērēsiet naudu. Domājams, ka izstrādātāji apsolīja likt cilvēkiem skatīties citu lietotņu videoklipus. Jūs varat darīt tieši to pašu un zaudēt vienā sacīkstē, noskatīties video, pēc tam uzvarēt nākamajā sacīkstē un nedarīt neko savādāk.
Prieks darbā!!! Paldies par lielisko lietotni. Es pat neiebilstu pret reklāmām.😂
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Perlumbaan ogw
pārāk daudz reklāmu tas pārtrauc spēles...reklāmas uznirst spēles laikā vai daži paziņojumi bez savienojuma un automašīna joprojām kustas.
avārijās, kad es savācu tonnām mantu uz lielceļa uz bagātību. daži līmeņi ir pārāk tehniski.
Lieliska koncepcija, ērta lietošana, minimāla piepūle spēlēšanai, vadības ierīces ir nedaudz atvienotas, taču lietotāja interfeisu nav ļoti grūti saprast. C nosaukums, varētu izmantot kādu darbu pie vadības fizikas.
Diezgan atkarību. Reklāmas nav uzmācīgas.
Jautri, bet kad tu man atbloķēsi 52. līmeni? Es gaidīju vairākas dienas! Arī pabeidza sacīkstes ar 93000 un nesaņēma par to kredītu! Man nācās pārinstalēt lietotni, un tā mani neatgrieza manā kopvērtējumā, un es biju pieteicies caur fb! Nav ļoti laimīgs! Lūdzu, atjaunojiet manu skaitu!
Ceļš uz daudziem papildinājumiem. Es spēlēju 5 minūtes, pēc tam to atinstalēju.
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Đua xe xovh
jautra spēle ar jauku grafiku
veicis pirkumu un pamāja ar galvu, saņēmu jauninājuma monētas, bet man tas patīk
Es šo lietotni novērtētu ar 5, ja jaunākais atjauninājums to nebūtu padarījis nespēlējamu manā tālrunī, tā pat netiks atvērta.
lūdzu, izlabojiet kavēšanos ar lg stylo 4, kā arī ir jāatrisina audio problēmas🙂
Pārāk sasodīti grūts, man patika pirmā, bet šo es esmu mēģinājis pārvarēt 14. līmeni un četrinieku tik ilgi, ka esmu atinstalējis spēli. Man ir apmēram pussekunde no katra. Cilvēkam tas ir pārāk grūti, jo man ir jāspēlē viena un tā pati dziesma 100 reizes.
Grafika ir lieliska, taču spēle ir sarežģīta
Spēle ir vienkārši lieliska Laba grafika, laba kontrole, laba spēle, tā padara jautrību
Lieliska spēle. Augšējie līmeņi kļūst ļoti izaicinoši. Jaunākais atjauninājums pievienoja daudz reklāmu. Tomēr 48. līmenis neatbloķēs 49. līmeni. Vairākas reizes uzvarējis līmeni
Man ļoti patika mmx hilldash allot . Hilldash 2 geat gaphics, trases ir jautrs izaicinājums. Divas lieliskas spēles!
Man šī spēle šķiet jautra, taču, pārinstalējot to, es nopirku divus atlaižu komplektus, pēc tam iztērēju to jaunināšanai un pielāgošanai. Pēc tam es pieteicos, izmantojot facebook, un redzēju, ka man ir saglabāšana mākonī... Es noraidīju saglabāšanu mākonī vietējam, ar kuru sāku, lai sāktu no jauna, taču daudz zaudēju ar punktiem, kas jāpielāgo un jājaunina. Es iztērēju vairāk nekā astoņus dolārus, lai to man atņemtu. Esmu sarūgtināts par to, ka man neizdevās sākt no jauna. Un pazaudēju naudu, ko iztērēju lietotnē. Nav forši.